O nás

Od roku 2005 vyplňujeme mezeru mezi všemi restauracemi rychlého občerstvení a takzvanými luxusními (drahými) restauracemi.

Koncept restaurace

STEAKGRILL je český koncept, který byl vypracován Michaelem Klímou na základě dvacetiletých zkušeností a práce v amerických steakhousech. Od jiných restaurací se liší tím, že mimo steaků nabízí celou škálu populárních mezinárodních jídel.

Klíma a Honzajk

Michael Klíma a Jaroslav Honzajk

Majk Klíma

Brzy do postele, brzy vstát, propagovat se a tvrdě pracovat!

Naše steakové maso

Hovězí steaky připravujeme z vyzrálého masa s vysokým stupněm mramorování. Steaky propékáme přesně podle přání hosta (viz stupně propečenosti níže). Pokud si nejste jistí, personál je vždy připraven vám poradit.

Rare
Rare
Medium rare
Medium rare
Medium
Medium

Používáme chlazené, nikdy nemražené maso. Před přípravou necháme maso vždy uležet na pokojovou teplotu. Veškeré maso Tenderizování Tenderizování pochází z anglického tenderize, tj. změkčit surovinu nebo narušit její tuhá vlákna tak, aby surovina byla křehčí.
Termín tenderizování na Hostovce
zásadně šetrnou manuální cestou (bez chemikálií).

USDA Prime
USDA Prime
USDA Choice
USDA Choice
USDA Select
USDA Select

Maso nakupujeme převážně z jihoamerických farem, většinou z Uruguaye, vždy se středním či vysokým stupněm mramorování. Jedná se o dokrmovanou zvěř (tzv. grainfed) nebo maso s třídou kvality USDA Prime a USDA Choice.

Videoarchiv

Naše restaurace se objevila v pořadech Živě na Jedničce a Kluci v akci. V rámci pořadů jsme mimo jiné ukázali, jak správně připravit hamburger nebo naše vepřová žebra.

Často kladené dotazy

Před položením dotazu si můžete projít následující seznam. Obsahuje odpovědi na nejčastěji kladené otázky.

Nabízíte dárkové poukázky?
Ano, dárkové poukázky je možné zakoupit přímo v restauraci nebo online.
Můžu u vás platit kartou?
Ano, můžete.
Je u vás k dispozici wifi?
Ano, v celém objektu je k dispozici bezdrátový internet zdarma.